Вторник, 14.05.2024, 00:12
Приветствую Вас Гость | RSS
Сайт Общества инвалидов "ШАНС" Октябрьского района г. Харькова
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » ЧТО? ГДЕ? КОГДА? » ОБЗОР НОВОСТЕЙ: В УКРАИНЕ, ВО ВСЁМ МИРЕ. » Тимошенко: ми не маємо права забути про пролиту за свободу.
Тимошенко: ми не маємо права забути про пролиту за свободу.
icvДата: Суббота, 22.02.2014, 21:57 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 2440
Репутация: 0
Статус: Offline
Юлія Тимошенко: ми не маємо права забути про пролиту за свободу України кров (відео)



Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє про бажання зустрітися з громадянами України, які на майданах виборювали свободу для країни.

"Я хочу побачити людей, завдяки яким вся наша рідна країна може побачити сонце. Тому що кращі сини нашої країни, ті хто встав і пішов на кулі, вони віддали все для свободи країни. Я вірю в Україну!", - сказала Юлія Тимошенко після свого звільнення.

За її словами, зараз головне завдання політиків та громадян докласти всіх зусиль, аби забезпечити країні нормальний розвиток. "Наше завдання – зробити так, щоб жодна крапля крови не була пролита дарма, щоб жодна крапля крові не була забута, і щоб кожна людина в нашій країні отримала те життя, за яке вони поклали своє життя, за яке боролися ми і кожен, хто має честь, гідність і совість", - заявила Юлія Тимошенко.




 
Форум » ЧТО? ГДЕ? КОГДА? » ОБЗОР НОВОСТЕЙ: В УКРАИНЕ, ВО ВСЁМ МИРЕ. » Тимошенко: ми не маємо права забути про пролиту за свободу.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz