Вторник, 14.05.2024, 02:35
Приветствую Вас Гость | RSS
Сайт Общества инвалидов "ШАНС" Октябрьского района г. Харькова
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » ЧТО? ГДЕ? КОГДА? » ОБЗОР НОВОСТЕЙ: В УКРАИНЕ, ВО ВСЁМ МИРЕ. » Юлія Тимошенко: винні у загибелі героїв мають бути покарані!
Юлія Тимошенко: винні у загибелі героїв мають бути покарані!
icvДата: Воскресенье, 23.02.2014, 00:59 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 2440
Репутация: 0
Статус: Offline
Юлія Тимошенко: винні у загибелі героїв України мають бути покарані.               источник



Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що усі винні у загибелі героїв повинні понести покарання.

"Герої не вмирають. Коли снайпери стріляли в серця наших хлопців, ця куля була запущена в серце кожного з нас. Ці кули залишаться в серці кожного з нас назавжди. Якщо ті, хто це організував і здійснив, не будуть покарані найжорстокішим судом, то ми нічого не будемо варті, якщо дамо їм уникнути відповідальності, якщо ми пробачимо кожного, хто пустив кулю в серце наших героїв", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні під час виступу на Майдані Незалежності у Києві.

За її словами, перемогу над диктатурою в Україні забезпечили саме громадяни. "Якщо хтось вам скаже, що ви можете їхати по домівках, а тут все за вас зроблять гарно і красиво – не вірте. Поки ви не завершите цю справу до кінця, ніхто немає права відійти, тому що ви змінили все, а не політики, не дипломати, не світ. Ніхто не в силах був цього зробити,
тому що те, що в країні сталося, як розрослася ця ракова пухлина, ніхто, крім вас, не міг цього зробити. Ви стояли на барикадах, за дерев'яними щитами проти куль снайперів, проти автоматів Калашникова. Ви – нація, яку ніхто ніколи не скорить, народ, якого ніхто ніколи не поставить на коліна", - наголосила вона.

Екс-прем'єр низко вклонилася всім учасникам Майдану, Автомайдану, медикам. "Я хочу, щоб ви знали, що кожну хвилину, коли падали люди, я карала себе за те, що я не з вами. Хлопці полягли за те, щоб ми з вами сьогодні мали можливість покласти край диктатурі раз. Немає більшого щастя, ніж народитися і жити серед вас. Ви – кращі!", - заявила Юлія
Тимошенко.
 
GERDDAДата: Воскресенье, 23.02.2014, 19:47 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Модераторы
Сообщений: 124
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Очень рада что Тимошенко уже  не в тюрьме. Надеюсь что владея эмоциями решения будут прийняты разумно
 
icvДата: Понедельник, 24.02.2014, 18:25 | Сообщение # 3
Полковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 2440
Репутация: 0
Статус: Offline
Цитата GERDDA ()
Очень рада что Тимошенко уже не в тюрьме. Надеюсь что владея эмоциями решения будут прийняты разумно
ТОЧНО!
 
Форум » ЧТО? ГДЕ? КОГДА? » ОБЗОР НОВОСТЕЙ: В УКРАИНЕ, ВО ВСЁМ МИРЕ. » Юлія Тимошенко: винні у загибелі героїв мають бути покарані!
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz