Понедельник, 29.04.2024, 00:44
Приветствую Вас Гость | RSS
Сайт Общества инвалидов "ШАНС" Октябрьского района г. Харькова
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » ЧТО? ГДЕ? КОГДА? » ОБЗОР НОВОСТЕЙ: В УКРАИНЕ, ВО ВСЁМ МИРЕ. » На Донбасі з'явилися українські партизани з місцевого населе
На Донбасі з'явилися українські партизани з місцевого населе
icvДата: Пятница, 13.06.2014, 14:38 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 2440
Репутация: 0
Статус: Offline
Волонтери по прослуховуванню закритих каналів ‪ Zello, на яких терористи таїхні посібники обмінюються оперативною інформацією, повідомили, що на трасі Харків-Ростов з'явилася невідома група людей, що здійснюють партизанську діяльність проти бойовиків ‪ терористичної організації "ДНР".

Про це в Facebook повідомляє військовий журналіст Роман Бурко."Посібники терористів панікують", - підкреслив він. За словами Бурко, партизанською діяльністю займаються швидше за все місцеві,оскільки дії групи атакуючих блокпости "ДНР" добре злагоджені на місцевості (що не характерно для не місцевих) і відбуваються без втрат серед нападників. Тактика дій партизанської групи також не властива регулярним і новоутвореним формуванням Нацгвардії, а також батальйонам територіальної оборони. "Ми й раніше зустрічали факти, коли сепаратисти скаржилися в каналахZello на зникнення своїх людей в окупованих районах, часто це списували на дії спецслужб, але провівши аналіз останніх повідомлень від місцевих жителів і волонтерів на сході України, ми прийшли до висновку, що на Донбасі починають діяти самостійні партизанські осередки, які ведуть боротьбу з терористами і сепаратистами", - зазначив журналіст.

Раніше командувач бойовиків "ДНР", полковник російської військовоїрозвідки ГРУ Ігор Гіркін опублікував відеозверненняіз закликом взяти в руки зброю жінкам, оскільки серед чоловічого населення Донецької та Луганської областей бажаючих долучитися до бойових дій на боці сепаратистів все менше і менше.
http://www.newsru.ua/ukraine/08jun2014/dnr_apwm098.html
 
Форум » ЧТО? ГДЕ? КОГДА? » ОБЗОР НОВОСТЕЙ: В УКРАИНЕ, ВО ВСЁМ МИРЕ. » На Донбасі з'явилися українські партизани з місцевого населе
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz